ΕΤΑΙΡΙΑ

1974 Ίδρυση μονάδας συσκευασίας προϊόντων σοκολάτας και ζαχαρωδών στην Αθήνα από τον Αναστάσιο και την Άννα Σαμούρη. Με μεράκι, συνεχή ενασχόληση και αγάπη για το αντικείμενο οι ιδρυτές κατέκτησαν αξιοπρόσεκτο μερίδιο στην αγορά της διακοσμητικής οικιακής ζαχαροπλαστικής, συνεργαζόμενοι με αλυσίδες-ηγέτες στα δίκτυα λιανικής πώλησης αλλά και με μικρότερα δίκτυα σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1974 που οι γονείς μας ίδρυσαν την εταιρία, το όνομα Σαμούρη ταυτίστηκε με συγκεκριμένες αξίες. Ποιότητα, αξιοπιστία, σεβασμός στον πελάτη και προσιτές τιμές. Αυτές τις αξίες παραλάβαμε και με αυτές συνεχίζουμε να πορευόμαστε.

Η εταιρία Σαμούρη έχει αποκτήσει ηγετική θέση στα ράφια των μεγάλων ελληνικών αλυσίδων λιανικής, γιατί πάντα επενδύει στην ποιότητα, την διατροφική και αισθητική υπεροχή των προϊόντων της.

Αναζητήστε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα Σαμούρη στα παρακάτω σημεία πώλησης, ή ζητήστε από το κατάστημα που κάνετε τις αγορές σας να επικοινωνήσει μαζί μας για παραγγελίες εδώ, ή στο τηλέφωνο 210 3479639.

A.SAMOURI has obtained a Leader position at the shelves of the Greek Super Markets, since always has invested on the quality, the nutritional and aesthetic supremacy of its products.