ΙΣΤΟΡΙΑ

1974 Ίδρυση μονάδας συσκευασίας προϊόντων σοκολάτας και ζαχαρωδών στην Αθήνα από τον Αναστάσιο και την Άννα Σαμούρη. Με μεράκι, συνεχή ενασχόληση και αγάπη για το αντικείμενο οι ιδρυτές κατέκτησαν αξιοπρόσεκτο μερίδιο στην αγορά της διακοσμητικής οικιακής ζαχαροπλαστικής, συνεργαζόμενοι με αλυσίδες-ηγέτες στα δίκτυα λιανικής πώλησης αλλά και με μικρότερα δίκτυα σε όλη την Ελλάδα.

1997 Μεταφορά της εταιρίας σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και συστήματα συσκευασίας.

2003 Η εταιρία από ατομική, μετατρέπεται σε Ε.Ε. με επωνυμία "Α.Σαμούρη & ΣΙα Ε.Ε.". Η πιστή εφαρμογή των αξιών που καθιέρωσαν την εταιρία σε συνδυασμό με τη νεανική διάθεση και τον αέρα ανανέωσης που φέρνει η δεύτερη γενιά της ιδιοκτησίας αλλά και τα στελέχη της εταιρίας οδηγούν σε μια διαρκώς ανοδική πορεία στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

2004 Εισαγωγή της εταιρίας στον χώρο των αρτοσκευασμάτων. Η εταιρία Σαμούρη γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Johnsof Cakes Industry, leader της αγοράς στην Κύπρο στους τομείς των παξιμαδιών και των κουλουριών, μιας εταιρίας με σημαντικές εξαγωγές στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

2009 Εκσυγχρονισμός και ανανέωση της γραμμής παραγωγής

2011 Υιοθέτηση προτύπου ISO 22000:2005

2016 Ανανέωση λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας