ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ GLUTEN FREE

Με τα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ (χωρίς γλουτένη) μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα εξαιρετική Κρέμα Τιραμισού, Κρέμα Μασκαρπόνε, Crème Brulee αλλά και Crème Patissiere, Cupcakes Βανίλια, Panna Cotta και Σουφλέ Σοκολάτας-Lava Cake. Χρησιμοποιήστε τα έτοιμα μίγματα για να δημιουργήσετε τα δικά σας γλυκά κι απλώς απολαύστε τα. Η πλούσια γεύση τους θα σας ενθουσιάσει!

Το έτοιμο μίγμα TIRAMISU ΣΑΜΟΥΡΗ με την χαρακτηριστική γεύση του φέρνει την μαγεία της Ιταλικής κουζίνας στο σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα.

Το έτοιμο μίγμα Mascarpone Cream ΣΑΜΟΥΡΗ, συνδυάζεται τέλεια σαν γέμιση με όλα τα γλυκά σας, χάρη στην πλούσια και ιδιαίτερη γεύση του,  εύκολα και γρήγορα.

Το έτοιμο μίγμα Creme Brûlée ΣΑΜΟΥΡΗ με την πλούσια γεύση του φέρνει την Γαλλική κουζίνα στο σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα.

Το έτοιμο μίγμα Crème Patissiere ΣΑΜΟΥΡΗ με την μοναδική γεύση του φέρνει την ξεχωριστή αίσθηση της γαλλικής ζαχαροπλαστικής στο σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα.

Με το έτοιμο μίγμα Panna Cotta ΣΑΜΟΥΡΗ μπορείτε να δημιουργήσετε στην κουζίνα σας, εύκολα και γρήγορα, την αυθεντική ιταλική Panna Cotta.

Με το έτοιμο μίγμα Σουφλέ Σοκολάτας-Lava Cake ΣΑΜΟΥΡΗ μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό γαλλικό σουφλέ σοκολάτας στο σπίτι σας.