ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η εταιρία Σαμούρη σε συνεργασία με τον σεφ Νίκο Γουρζή δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει απλές, εύκολες και πολύ ξεχωριστές συνταγές για να φτιάξετε υπέροχα γλυκά για εσάς και τους αγαπημένους σας. Αξιοποιώντας τις ικανότητές σας και χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά Σαμούρη, η οικιακή ζαχαροπλαστική αλλάζει επίπεδο!

Μίνι Βιογραφικό του Σεφ

Ο Νίκος Γουρζής δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από το 1998 και σήμερα είναι ο αρχιζαχαροπλάστης στο Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας. Ασχολείται με πάθος με τη ζαχαροπλαστική, διδάσκει και εμπνέει τους νέους ζαχαροπλάστες και επιλέγει πάντα ότι καλύτερο για τα γλυκά του. Από το 2017 συνεργάζεται με την εταιρία Σαμούρη, μοιράζεται τις συνταγές και τα μυστικά του, και δημιουργεί... γλυκά με τα καλύτερα υλικά διακοσμητικής οικιακής ζαχαροπλαστικής!

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια συνταγή για Μους σοκολάτας  με Αστεράκια δημητριακών ΣΑΜΟΥΡΗ σε ποτήρι.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια συνταγή για τα πιο γευστικά και.. διασκεδαστικά cake pops που έχετε δοκιμάσει.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια συνταγή για ένα πεντανόστιμο cheesecake με τρούφα σοκολάτα γάλακτος.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή για cupcakes με επικάλυψη βουτυρόκρεμας.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια ιδιαίτερη συνταγή για μπισκότα βρώμης με σταγόνες καραμέλας.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια συνταγή για τα πιο λαχταριστά τρουφάκια σοκολάτας.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια απλή συνταγή για σουφλέ με γέμιση λευκή σοκολάτα.

Η εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά και σας προτείνει μια συνταγή για Τούρτα Μους σοκολάτα φράουλα με Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ