Δημιουργήστε 4 πανεύκολα και γευστικά γλυκά με Έτοιμο Μίγμα Κρέμα Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ (Video)!

Ετοιμαστείτε για τις πιο απολαυστικές γλυκές δημιουργίες, αξιοποιώντας το Έτοιμο Μίγμα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ, χωρίς γλουτένη, για υπέροχη Κρέμα Mascarpone!

Με το Έτοιμο Μίγμα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ (χωρίς γλουτένη) προσθέτοντας απλά κρέμα γάλακτος μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα υπέροχη Κρέμα Mascarpone  για να την απολαύσετε σκέτη ή να την χρησιμοποιήσετε στα δικά σας γλυκά! Η Κρέμα Mascarpone μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά γλυκά. Χρησιμοποιήστε την και αφήστε τη... ζαχαροπλαστική σας φαντασία ελεύθερη!

Δείτε παρακάτω 4 προτάσεις για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα λαχταριστά γλυκά για αυτούς που αγαπάτε (πατήστε  σε κάθε γλυκό για να δείτε τη συνταγή):

Όλα τα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ δεν περιέχουν γλουτένη, συντηρητικά και υδρογονωμένα λίπη. Έχουν όμως ασυναγώνιστη πλούσια γεύση και είναι τόσο εύκολη η παρασκευή τους που σίγουρα θα τα λατρέψετε!

Τα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ, χωρίς γλουτένη, δεν απευθύνονται μόνο σε όσους αποφεύγουν τη γλουτένη για συγκεκριμένους λόγους (κοιλιοκάκη, gluten free δίαιτα κλπ) αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν ένα υγιεινό γλυκό χωρίς να στερηθούν ούτε στο ελάχιστο την πλούσια γεύση του.

Δοκιμάστε τα!