Τα Νέα μας

Ιουλ
2018

Έχετε δοκιμάσει ΣΑΜΟΥΡΗ με... foodouki? Εμείς το δοκιμάσαμε και ταιριάζουν πολύ.

Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ  αναζητά διαρκώς ανθρώπους με τους οποίους να μοιράζεται το ίδιο πάθος για την οικιακή ζαχαροπλαστική. Έτσι ήρθαμε σε επαφή με το foodouki.com και τους συντελεστές του (Ελένη και Μαρία Μπέσσιου) εκτιμώντας την εξαιρετικής ποιότητας δουλεία που κάνουν στη δημιουργία και την παρουσίαση συνταγών ζαχαροπλαστικής, με στόχο μια πολύ γλυκιά συνεργασία.

Ιουν
2018

Στην εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε...  γλυκά με προϊόντα που σας επιτρέπουν εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε τα απολαυστικότερα γλυκά για εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Μαρ
2018

Κερδίστε το πιο πλήρες πακέτο οικιακής ζαχαροπλαστικής!

Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας της με τα σουπερμάρκετ Πριτσούλης στο Αγρίνιο διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς κατοίκους Αιτωλοακαρνανίας να κερδίσουν από ένα πλήρες πακέτο με 14 προϊόντα οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ για να διακοσμήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο όλα τα σπιτικά γλυκά τους.

Ιαν
2018

Κερδίστε το πιο πλήρες πακέτο οικιακής ζαχαροπλαστικής!

Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το πιο πλήρες πακέτο με 23 προϊόντα οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ για να δημιουργήσετε και να διακοσμήσετε με τον ιδανικότερο τρόπο τα σπιτικά γλυκά σας.

Δεκ
2017

Θέλετε να δοκιμάσετε υπέροχη Κρέμα Τιραμισού, Κρέμα Μασκαρπόνε αλλά και Crème Brûlée με την εγγύηση ποιότητας ΣΑΜΟΥΡΗ?

Για όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία γλυκιάς απόλαυσης, η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ πραγματοποιεί γευστικές δοκιμές σε γνωστά σούπερ μάρκετ και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα νέα εξαιρετικά Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη.

Νοε
2017

Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ έφερε από την Ιταλία στους Έλληνες καταναλωτές τα πρώτα τρία προϊόντα της νέας μας σειράς GLUTEN FREE, Creme Brûlée, Tiramisu Cream & Mascarpone Cream !

Ιουλ
2017

Η Εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ ευχαριστεί το ΔΙΑΦΑΝΟ που βοήθησε δημιουργικά στην φωτογράφιση των νέων συνταγών μας.

Στον πάγκο του Pastry Chef Νίκου Γουρζή βρέθηκαν, εκτός από τα προϊόντα Οικιακής Ζαχαροπλαστικής & Διακόσμησης ΣΑΜΟΥΡΗ, τα είδη σερβιρίσματος από το ΔΙΑΦΑΝΟ.

Μαρ
2017

H εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά σε συνεργασία με τον pastry σεφ του Mont Parnes Νίκο Γουρζή και σας δείχνει τον τρόπο για να φτιάξετε κι εσείς με απλό και κατανοητό τρόπο τα γλυκά που πάντα ονειρευόσασταν.

Μαρ
2017

Στα πλαίσια της ανανέωσης που ξεκίνησε από το νέο λογότυπο και τις συσκευασίες μας, αναμορφώσαμε πλήρως και το site της εταιρίας έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο βολικό αλλά και χρήσιμο για όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

Μαρ
2017

Στην εταιρία Σαμούρη δεν εφησυχάζουμε ποτέ, αλλά αναζητούμε συνεχώς τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.