Μαρ
2017
Η εταιρία Σαμούρη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον γνωστό pastry σεφ Νίκο Γουρζή !

H εταιρία Σαμούρη δημιουργεί... γλυκά σε συνεργασία με τον pastry σεφ του Mont Parnes Νίκο Γουρζή και σας δείχνει τον τρόπο για να φτιάξετε κι εσείς με απλό και κατανοητό τρόπο τα γλυκά που πάντα ονειρευόσασταν.

Στο site μας μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες και απλές συνταγές που δημιούργησε για εσάς ο καταξιωμένος pastry σεφ Νίκος Γουρζής.

Γλυκές δημιουργίες για όλα τα γούστα, εύκολες στην υλοποίηση που αξιοποιούν όλη τη γκάμα των προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής Σαμούρη παρουσιάζονται βήμα-βήμα και σας οδηγούν σε ένα υπέροχο και πολύ γλυκό αποτέλεσμα.

Τούρτες, κέικ, μπισκότα, τρουφάκια, βουτήματα και δεκάδες άλλα γλυκά τώρα σας προσφέρονται στο... πιάτο! Εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες ή/και , αν αισθάνεστε σιγουριά, να δοκιμάσετε μικρές προσθήκες-παραλλαγές.

Δείτε τις συνταγές με ένα κλικ εδώ , επιλέξτε αυτή που τραβάει η όρεξή σας και αμέσως μετά... στρωθείτε στη ζαχαροπλαστική!

Η ενότητα των συνταγών θα εμπλουτίζεται συχνά, γι αυτό μην παραλείπετε να επισκέπτεστε το site αλλά και τη σελίδα μας στο facebook.

Ακολουθήστε μας και μην ξεχνάτε, η εταιρία Σαμούρη διαρκώς δημιουργεί... γλυκά!