Τα νέα Μίγματα GLUTEN FREE ΣΑΜΟΥΡΗ ήρθαν!

Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ έφερε από την Ιταλία στους Έλληνες καταναλωτές τα πρώτα τρία προϊόντα της νέας μας σειράς GLUTEN FREE, Creme Brûlée, Tiramisu Cream & Mascarpone Cream !

Τα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ είναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο και τεχνητά χρώματα.

Θα περίμενε κανείς ότι με τόσα … χωρίς, η γεύση των προϊόντων θα ήταν φτωχή και προσαρμοσμένη στις υγιεινές απαιτήσεις της χωρίς γλουτένη διατροφής σας. Απεναντίας, οι αυθεντικές συνταγές & οι εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ, δίνουν έντονη και πλούσια γεύση, όπως αν τα έφτιαχναν οι καλύτεροι Chef, με γρήγορη και απλή διαδικασία παρασκευής.

Τα νέα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής θα γίνουν από την πρώτη κιόλας φορά που θα τα δοκιμάσετε, τα αγαπημένα σας γλυκά, για σας και την οικογένεια σας.

Αναζητήστε τα νέα προϊόντα ΣΑΜΟΥΡΗ, με την χαρακτηριστική τους συσκευασία, στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ, ενώ αν θέλετε να τις δείτε πριν να ψωνίσετε, μπορείτε να κάνετε ένα κλικ εδώ.