ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥΡΗ - ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ

Κερδίστε το πιο πλήρες πακέτο οικιακής ζαχαροπλαστικής!

Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας της με τα σουπερμάρκετ Πριτσούλης στο Αγρίνιο διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς κατοίκους Αιτωλοακαρνανίας να κερδίσουν από ένα πλήρες πακέτο με 14 προϊόντα οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ για να διακοσμήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο όλα τα σπιτικά γλυκά τους.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα του διαγωνισμού και, μετά από κλήρωση, 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πλήρες πακέτο με προϊόντα οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ, τα οποία και θα παραλάβουν από τα καταστήματα Πριτσούλης στο Αγρίνιο.
Το πακέτο ξεχωρίζει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά καθώς περιέχει 14 προϊόντα της εντυπωσιακής γκάμας προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ που φημίζονται για την αξεπέραστη ποιότητά τους και όχι μόνο.

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

Σύνολο 14 υλικά - "εργαλεία" για να αναδείξετε τις γλυκές σας δημιουργίες. Μην καθυστερείτε, μπείτε στην κλήρωση και ετοιμαστείτε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά γλυκά στην κουζίνα σας!

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της εταιρίας ΣΑΜΟΥΡΗ στις 15 Απριλίου 2018.

Οι νικητές θα ενημερωθούν στο email που έχουν υποβάλει στη δήλωση συμμετοχής τους και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα καταστήματα Πριτσούλης στο Αγρίνιο, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν και στα δύο site.


Δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό ΣΑΜΟΥΡΗ - ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ