Ήρθαν 4 νέα, λαχταριστά Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ!

Στην εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε...  γλυκά με προϊόντα που σας επιτρέπουν εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε τα απολαυστικότερα γλυκά για εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Έτσι φέρνουμε στην κουζίνα σας και από εκεί... στο πιάτο σας 4 νέα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής, πάντα χωρίς γλουτένη αλλά με ξεχωριστή πλούσια γεύση, για ακόμα  περισσότερες γλυκές απολαύσεις.  Δοκιμάστε απίστευτο Σουφλέ Σοκολάτας- Lava Cake ΣΑΜΟΥΡΗ, φτιάξτε γαλλική Crème Patissiere ΣΑΜΟΥΡΗ για να την προσθέσετε στα αγαπημένα σας γλυκά, ετοιμάστε μια αυθεντική ιταλική Panna Cotta ΣΑΜΟΥΡΗ και ψήστε τα πιο λαχταριστά Cupcakes Βανίλια ΣΑΜΟΥΡΗ.

Μαζί με τα ήδη γνωστά και αγαπημένα σας μίγματα για Κρέμα Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ, Κρέμα Tiramisu ΣΑΜΟΥΡΗ και Crème Brulee ΣΑΜΟΥΡΗ, τα νέα Έτοιμα Μίγματα Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ συνθέτουν μια φανταστική "επτάδα" από την οποία δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοαπολαύσετε.

Αναζητήστε τα στα σουπερμάρκετ, στις χαρακτηριστικές φούξια συσκευασίες με το όνομα -εγγύηση ποιότητας -ΣΑΜΟΥΡΗ και καλή σας απόλαυση!