ΧΡΩΜΑΤΑ & ΑΡΩΜΑΤΑ

Η εταιρία Σαμούρη φέρνει στην κουζίνα σας υπέροχα χρώματα και λαχταριστά αρώματα για να δώσετε στα γλυκά σας τα πιο χρωματιστά αρώματα!

Θέλετε ένα έντονο χρώμα στις γλυκές σας δημιουργίες? Είναι η λατρεμένη σας ομάδα ο Ολυμπιακός? Είναι απλά το αγαπημένο σας χρώμα το κόκκινο?

Για όποιο λόγο και αν το επιλέξετε, με το κόκκινο βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής Johnsof που σας παρέχει η εταιρία Σαμούρη, τα γλυκά σας θα έχουν ακριβώς το χρώμα που σας αρέσει και το κυριότερο, θα είναι απολύτως υγιεινά.

Θέλετε να φτιάξετε μια τούρτα που να μοιάζει σαν τον ήλιο? Είναι η ομάδα της καρδιάς σας η ΑΕΚ? Σας αρέσει ο Τουίτι? Είναι απλά το αγαπημένο σας χρώμα το κίτρινο?

Για όποιο λόγο και αν το επιλέξετε, με το κίτρινο βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής Johnsof που σας παρέχει η εταιρία Σαμούρη, τα γλυκά σας θα έχουν ακριβώς το χρώμα που σας αρέσει και το κυριότερο, θα είναι απολύτως υγιεινά.

Αγαπάτε τόσο πολύ το μπλε του ουρανού και της θάλασσας που το θέλετε ακόμα και στα γλυκά σας? Θέλετε κάθε σας ζαχαροπλαστική δημιουργία να θυμίζει... Ελλάδα? Πάντα συμπαθούσατε τα... στρουμφάκια?

Για όποιο λόγο και αν το επιλέξετε, με το μπλε βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής Johnsof που σας παρέχει η εταιρία Σαμούρη, τα γλυκά σας θα έχουν ακριβώς το χρώμα που σας αρέσει και το κυριότερο, θα είναι απολύτως υγιεινά.

Θέλετε ένα απαλό πράσινο χρώμα στις γλυκές σας δημιουργίες? Είναι η αγαπημένη σας ομάδα ο Παναθηναϊκός? Θέλετε μια τούρτα σας να θυμίζει λιβάδι ή ακόμα και γήπεδο ποδοσφαίρου?

Για όποιο λόγο και αν το επιλέξετε, με το πράσινο βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής Johnsof που σας παρέχει η εταιρία Σαμούρη, τα γλυκά σας θα έχουν ακριβώς το χρώμα που σας αρέσει και το κυριότερο, θα είναι απολύτως υγιεινά.

Για εσάς που σας αρέσει από τα γλυκά σας να αναδύεται ένα υπέροχο άρωμα βανίλιας, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof βανίλια είναι η σωστή επιλογή.

Φτιαγμένο με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας Σαμούρη, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof θα δώσει μια μοναδική εσάνς βανίλιας στα γλυκά σας.

Για εσάς που σας αρέσει από τα γλυκά σας να αναδύεται ένα μεθυστικό άρωμα αμυγδάλου, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof αμύγδαλο είναι η σωστή επιλογή.

Φτιαγμένο με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας Σαμούρη, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof θα δώσει μια μοναδική εσάνς αμυγδάλου στα γλυκά σας.

Αν θέλετε από τις ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες να αναδύεται ένα γλυκό άρωμα φράουλας, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof φράουλα είναι η σωστή επιλογή.

Φτιαγμένο με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας Σαμούρη, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof θα δώσει μια έντονη εσάνς φράουλας στα γλυκά σας.

Αν θέλετε από τις ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες να αναδύεται ένα πλούσιο άρωμα σοκολάτας, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof σοκολάτα είναι η σωστή επιλογή.

Φτιαγμένο με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας Σαμούρη, το άρωμα ζαχαροπλαστικής Johnsof θα δώσει μια πλούσια εσάνς σοκολάτας στα γλυκά σας.